Sub semnul lui 11 !

În urmă cu câțiva ani am descoperit numerologia. Asociezi niște numere prestabilite, numelui persoanei și datei nașterii, faci niște calcule, practic doar simple adunări și reduci rezultatul la un singur număr de la 1 la 9, cu niște excepții. Mi –a plăcut, mi s-a părut fascinant. Pe atunci aveam și mai mult  timp liber. Mi-am cumpărat și am și primit cadou niște cărți și am început să studiez. Să poți, cu ajutorul numerologiei, să scanezi, să radiografiezi vieți și destine, nu mi se părea chiar de ici – colo. Însă acțiunea, procesul în sine, calculele și interpretările erau totuși prea consumatoare de timp, așa că am împins-o pe mai încolo, pentru o altă vârstă, când nu voi știi ce să mai fac cu timpul meu, dacă va mai veni o astfel de vreme …

Gândindu-mă la mine și la viața mea nu mi-am fixat în memorie mai nimic din ce mi-a rezultat. Cifra destinului, a numelui, calea vieții nu s-au lipit de mine, ci doar niște detalii, niște amănunte care-mi revin iterativ în gânduri.

Am spus că în numerologie, totul se reduce la o cifră de la 1 la 9, cu niște excepții. Acestea sunt  așa numitele numere maestru, numere cu vibrație dublă: 11, 22 și după unii autori se poate continua: 33 și 44… Aceste numere nu se reduc. Numere maestru sunt considerate acele numere de Sus, adică de la Dumnezeu. Posesorii lor pot să fie un fel de aleși ai sorții, suflete vechi cu vibrație înaltă, strălucitori, carismatici trimiși cu un scop aparte pe acest pământ, să se ridice și să-i ajute și pe alții să înțeleagă importanța laturii lor spirituale.

Totuși, dacă ai prea multe numere maestru în alcătuirea ta, poate apărea o problemă, de infatuare (poți ajunge să te crezi de neatins, deasupra tuturor), de însingurare (poți să nu te faci înțeles).

O analiză rapidă a mea:

Data nașterii: 29.11.1965

Ziua: 29 =2+9= 11

Luna : 11

Anul :65 =6+5=11

Deja 3 de 11. Pot fi prea mulți din start…

Data căsătoriei: 11.07.1992

Ziua: 11

Anul :92 =9+2=11

Încă 2 de 11.

Data începerii serviciului la București: 11.07.2016

Ziua: 11

Încă un 11.

Poate fi prea mult, dar cred că natura a fost totuși extrem de binevoitoare cu mine. În orice direcție mi-aș îndrepta gândurile, asta simt.

Nu știu dacă mă ridic la înălțimea atâtor numere maestru, știu doar că din când mă gândesc la asta și mă străduiesc să mă ridic, să-i trag și pe alții după mine și dacă uneori reușesc încerc să nu mă cred deasupra lor, să nu mă cred stăpână pe situație, să nu pierd din minte faptul că nimic nu e definitiv în viața noastră.

Nu a stat la îndemâna mea să-mi aleg niciunul dintre ele. N-am ales când să mă nasc, sau cel puțin nu conștient. N-am ales nici măcar când să mă mărit. A fost un concurs de împrejurări, dorințele noastre, sesiunea mea și în final când am găsit sală liberă. Nu am ales nici când să încep acest serviciu. Pur și simplu așa s-a întâmplat, dar tare bine s-a mai întâmplat.

Ieri s-au împlinit 28 de ani de când m-am măritat și 14 ani de când am început serviciul în București. Mulți ani în ambele cazuri! Mulți nu mă vedeau în stare, nu ne vedeau pregătiți. Poate nici noi. Ce pot să-mi doresc mai departe? Îmi doresc ca viața mea să continue sub semnul lui 11, pentru că tot ce-a început sub acest semn a fost trainic, durabil. Sunt fericită cu viața mea, cu serviciul meu.

De la Albert Einstein citire „Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”. Anonim să fie, dar să fie acolo să mă lumineze, să-mi urmez calea, spre 11.

12.07.2020

Comentarii

comentarii

Related posts

2 Thoughts to “Sub semnul lui 11 !”

  1. Placereshop

    Sau poate pur si simplu sunt doar niste mici coincidente, nu pare a fi vreo magie!

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.