Despre mine

Bun venit în micul meu univers, un fel de centrul lumii create de mine însămi!

Sunt Maria BĂCESCU fiica unor oameni buni, femeie mândră, prea mândră adesea, mama unor copii extraordinari și mai nou bloggeriță, deocamdată fără majuscule pretenții, dar mereu în alertă, să prind momentul când planete se vor fi aliniat, astrele se vor fi combinat, toate pentru mine și zeii se vor fi înhămat la carul succeselor mele.

Chiar dacă îndrăznesc să visez cu ochii deschiși și sunt într-un permanent pariu cu mine însămi, dacă citiți printre rânduri, veți vedea  că nu sunt pe de-a întregul serioasă când afirm cele de mai sus.

Glumesc!

Pot să glumesc, când vine vorba despre mine, din moment ce tot eu sunt când prea mândră, când capabilă să mă observ, cumva din afară, să-mi disec defectele și crizele când mă apucă îndoiala de mine. Da, pot să mă judec ironic.

Scrisul reprezintă pentru mine o eliberare, deși recunosc că nu pot ține pasul în scris cu succesiunea gândurilor mele, bune și mai puțin bune.

Blogul meu conține două secțiuni:

Secțiunea I cuprinde interviuri cu români remarcabili a căror scrierea  mi-a oferit șansa de a mă întâlni cu câțiva oameni de relief genial. Și sunt darnică, nu am păstrat pentru mine nimic, am transmis mai departe frumoasele povești, tuturor acelora care au fost pregătiți să le afle și să le absoarbă.

Secțiunea a II a mă cuprinde pe mine, dau în scris audiență propriilor mele gânduri, mă livrez pe de-a întregul celor care-mi deschid ușa și-mi trec pragul.

Secțiunea I:


-ARTĂ :

-ÎNVĂŢĂMÂNT:

-MEDICINĂ:

– JURNALISM :

– TINERE SPERANŢE:

-DIVERSE


-SPORT

Inițial interviurile mele au fost publicate în ziarul Viaţa în Gorj și pe siteul Craiova Maxima. Aș vrea să aduc mulțumirile mele celor două echipe pentru că mi-au oferit șansa să mă exprim și mi-au deschis calea spre o lume miraculoasă, în care am întâlnit oameni călăuziți de gânduri înalte.

Le mulțumesc și acestor OAMENI  că au acceptat să-mi împărtășească poveștile lor de viată.

De asemenea vreau să le mulțumesc CITITORILOR  mei care mi-au dat motivația să merg mai departe.

Secțiunea a -II-a:

AM NIȘTE ANI:

FAMILIE:

GÂNDURI:

JURNAL:


6 Thoughts to “Despre mine”

 1. Mihaela Bildea

  Ma bucur ce esti prietena mea.

 2. Cristina Ingeaua

  F frumos. Ti-am mai zis, imi place ce faci. Si iti doresc sa „cresti” continuu si sa te simti tot mai implinita.
  Aaaa…..si mi-e f dor de tine. te pup.

 3. Îţi mulţumesc şi te felicit, stimată colegă, pentru ceea ce ai făcut până în prezent. Sper să păstrezi „linia” şi să ţii steagul sus. Cât despre înecat în entuziasm, nicio problemă. De oameni entuziaşti avem nevoie, mai ales în această perioadă…

 4. Simona Beloiu

  Placut surprinsa, ti-am mai spus. Incintata sa-ti citesc articolele , o spun acum ….si consider ca sunt asa ca o …continuare a scrisorilor tale trimise cu multi, multi ani in urma lui VIOREL POPESCU. Ne cunoastem deeee…mult mai devreme de cind ai tu poza de aici si daca pina acum nu te-ai ,,inecat in entuziasm,, cred ca nu o sa te ineci nici de acum incolo. NOROC si INSPIRATIE !!! Incintata sa fiu prietena cu tine. Abia astept sa ne vedem.

 5. Lorena

  Felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum…sunt onorata ca esti cea mai buna prietena a mamei mele!

 6. Vasile (Gigel) Bacoi Arcani

  Mult succes!

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.