Avem PRIMAR!

La 41 de ani, Marcel Romanescu  a fost ales primar al municipiului Tg-Jiu. Cum nu am la îndemână o statistică a predecesorilor săi, și a vârstei la care aceștia au fost aleși, admit că este posibil ca orașul nostru să fi fost condus și de alți primari, poate mai tineri. Dar indiferent dacă asta s-a întâmplat sau nu, performanța extraordinară a noului ales, nu poate fi umbrită de nimeni și cu nimic.

Dar cine este Marcel Romanescu și, mai ales, cum îl văd eu?

Este absolvent al prestigiosului Liceu Tudor Vladimirescu din Tg-Jiu, este absolvent al Universității din Craiova – Facultatea de Științe Economice și este Conferențiar universitar doctor la Universitatea ,,Constantin Brâncuși’’ – Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din Tg-Jiu.

Nu-mi mai amintesc exact în ce perioadă a fost numit subprefect al județului Gorj, dar nu voi uita niciodată, alegerea sa ca deputatat în Parlamentul României,  în perioada 2004 – 2008, când avea doar 29 de ani. Nu voi uita, pentru că o consider o performanță remarcabilă, la îndemâna unui număr restrâns de muritori.

Cum îl văd eu?

Nu stiu dacă are și defecte, probabi că are, ca tot omul, dar eu îl văd născut sub o stea norocoasă și plin de calități.

Diplomat, abil, bine crescut, educat, manierat, un om în adevăratul sens al cuvântului și ceea ce este foarte important, Marcel este și tată de fete, care cresc în Tg-Jiu.

Îl felicit pentru alegerea sa în funcția de primar al municipiului Tg-Jiu!

Mă bucur enorm pentru victoria lui!

Deși sunt convinsă că steaua lui norocoasă e sus și strălucește, nu-mi imaginez că-l așteaptă zile ușoare…

Mult succes, Domnule Primar!

Maria Băcescu

12.06.2017
Comentarii

comentarii

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.