105. Sorina Cristiana PARASCHIV: Ce-am înțeles din viața asta?

Viața!!?? Ce este viața??

Viața este ca un val ce ne „aruncă” în sentimente și în trăiri despre care nu ai  habar, dar înveți cumva să le faci față. Iar la final, ai căzut în picioare, buimac, te scuturi, mergi înainte și-ți spui:

– Doamne, ce a fost asta?? Dar îți mulțumesc că mi-ai dat, atât cât pot duce!

Toate aceste trăiri, sentimente, experiențe te fac mai puternic, îți demonstrezi cât ești de important pentru cei din jur și câți oameni depind de tine.

Pe viitor, când toate se întorc, pentru că viața este o ciclicitate, știi să le ții piept, știi cum să te comporți în fața „valului” și îți spui:

– Asta mi s-a mai întâmplat și știu cum să o rezolv!

Viața reprezintă un scop, un țel, ce ți s-a scris când te-ai născut. Atunci, soarta ți s-a trasat. De atunci, totul se întâmplă, ca să îți atingi acest scop. Absolut tot ce trăiești, cu ce oameni intri în contact, sunt acolo ca să îți înfăptuiești scopul. Pe parcurs, realizezi că nimic nu este întâmplător, apar sentimentele de „deja-vu”. Mie, aceste „deja-vu”-uri îmi dau puterea să-mi creez ideea, că există viață și după moarte. Sufletul, spiritul nostru ia o altă formă, se întruchipează în altceva, în altcineva. Și iar, amintesc de ciclicitate.

În concluzie, viața trebuie simțită, trăită, să te bucuri de câte ori ai ocazia, să plângi când e cazul, să țipi când simți și mai ales trebuie să te faci tu, pe tine, fericit. Nimeni nu o face în locul tău, pentru că fiecare luptă să se facă pe el fericit.

Cred că, dacă zâmbești mereu, îți zâmbește și sufletul. Dacă zâmbești tuturor celor cu care intri în contact, primești la rândul tău, zâmbete, se instalează fericirea, bucuria, starea de bine și așa îți zâmbește și sufletul. 

Viața înseamnă suflet!!

26.07.2021

Comentarii

comentarii

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.